Sisustus Marga - Kodin sisustussuunnitelmat Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Haluatko piristää vanhaa kotiasi uudella sisustuksella? Tai toteuttaa uuteen kotiisi tyylikkäät ja toimivat sisustusratkaisut? Tilaa kodin sisustussuunnitelma ammattilaiselta! Toteutan vuosikymmenien kokemuksella ja vankalla ammattitaidolla tyylikkäät ja viihtyisyyttä lisäävät sisustuskokonaisuudet koteihin Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla.

Suunnittelu

Palveluani parhaiten kuvaava sana on kokonaisvaltaisuus. Kotikäyntiin sisältyy kartoitus mitä uudistuksia asiakas haluaa ja mitä parannuksia suosittelisin tehtävän. Asiakas voi myös itse osallistua suunnitteluun. Suunnnitelman valmistuttua kutsun asiakkaan liikkeeseen katsomaan lopputulosta, jos asiakas on tyytyväinen suunnitelmaan tilataan tuotteet ja arvioidaan milloin kaikki olisi valmista sekä sovitaan tarvittaessa asennuksesta.

Valitse laajasta valikoimasta

Tarjoamaani sisustussuunnittelupalveluun kuuluvat verhot,kaihtimet, sisustuskankaat, tangot,kiskot, tapetit, matot,valaisimet ja huonekalut ym. sisustustuotteet. Valikoimastani löydämme varmasti oikeat ratkaisut kotiisi. Minulla on nopeat ja hyvät yhteydet sisustusalan toimittajiin.

Ilmainen kartoituskäynti

Myös ilmainen kotikäynti, sisältäen mittauksen sisustettavassa kohteessa kuuluu palveluuni, edellyttäen että tuotteet tilataan liikkeestäni. Kotikäynnin tarkoituksena on selvittää, millaisia töitä haluat tehtävän ja millaisen budjetin olet niihin varannut. Kun nämä asiat selvitetään jo ennen projektin alkua, on molempia osapuolia miellyttävä lopputulos taattu.

Ota yhteyttä

Nimi

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Viesti